вівторок, 30 квітня 2024 р.

 КРАЇНА МАТЕМАТИКА

   Логіко - математичний розвиток
   Тема: «Прямокутник і квадрат. Порівняння множин предметів в межах 5»
Програмовий зміст: навчати дітей визначати форму предметів, порівнюючи їх з прямокутником і квадратом; навчати порівнювати множини предметів; уточнити поняття «більше», «менше», «порівну» (в межах 5).


   Художньо - продуктивна діяль-ність. Музичне
Тема: «Вивчення пісні «Заспівай мені, матусю, колискову». Автор Тетяна Часник


   Шановні батьки, вивчіть, будь ласка, з дітьми пісеньку до Дня матері. Можна заспівати разом з матусею. Якщо вийде вивчити, надішліть, будь ласка, відео. Дякую.

   Спостереження в природному довкіллі
   Тема: «Федір Петров «Шпачок» 
   Мета: сформувати у дітей поняття про перелітних птахів, їх спосіб життя, місця гніздування; розвивати вміння аналізувати, спостережливість; виховувати бережливе ставлення до птахів.


   Дидактична гра «На, під, над»
   Мета: вправляти дітей в складанні речень за схе-мами; розвивати увагу, кмітливість, зв`язне мовлення, орієнтування у просторі; виховувати бажання грати в мовленнєві ігри.


   Дидактична гра «Лабіринти»
   Мета: розвиток зорово - просторового орієнтування, уваги, мислення.


   Це всі завдання на сьогодні. Дякую за розуміння і співпрацю, шановні батьки. З 01.05 по 27.05.2024  маю піти в тарифну відпустку. Тож влаштуємо дітлахам весняні канікули.  Бажаю з користю провести цей час: ходіть на прогулянки, спостерігайте за птахами, комахами, рослинами, читайте казки, вірші, оповідання, грайте в рухливі та дидактичні ігри разом з дітьми.
Відпочивайте!




Немає коментарів:

Дописати коментар