пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

   ДЕНЬ ЗНАНЬ


   Пропоную ранок розпочати з ранкової гімнастики "Конячка". Комплекс вправ триватиме протягом двох тижнів.

   
   Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
   Початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, виховатеів, студентів та учнів, дошкільнят, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

   До Вашої уваги відео, в якому прийняли участь вихователі і діти нашого дитячого садочка.


   Пропоную малятам стати справжніми художниками. Та намалювати «Лагідні промінці осіннього сонечка». Сьогодні будемо вчитися передавати нескладний сюжет засобами малювання, малювати кількома фарбами; закріпимо вміння правильно тримати пензлик; розвивати естетичні почуття, спостережливість.

   Добре попрацювали, молодці, малята! З нетерпінням чекаю фото ваших робіт!

   Час прогулянці, але не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги.

  Ввечері пограйте з дітьми в гру «Веселі чоловічки». Гра підійде для активних ігор з дітьми, що сприяє розвитку фізичних здібностей, реакції та пам'яті. Дошкільнятам необхідно повторити рух чи положення, зображене на картці.
   Для малюків можна показувати картку та запропонувати повторити те, що там показано. Покажіть приклад дитині та намагайтеся разом повторити за чоловічком.

   Це всі завдання на сьогодні. На понеділок нам знадобиться аркуш паперу (20 х20 см) блакитного або синього кольору, квадрат жовтого кольору (9 х 9 см), прямокутник жовтого кольору (12 х 10 см) з намальованими смужками (1 х12 см), пензлик для клея, клей, ножиці, серветки.

   На все добре. Вдалих вихідних! Бережіть себе та дітей. 


Немає коментарів:

Дописати коментар