вівторок, 25 липня 2023 р.

ПРО ВСЕ НА СВІТІ


    Здоров`я та фізичний розвиток
   Програмовий зміст: закріпити навички стрибання в глибину та кидання м`яча обома руками; розвивати координацію рухів, вміння орієнтуватись на місцевості, окомір; виховувати інтнрес до фізичних вправ, обережність, кмітливість.
   Інвентар: куб, мат, м`яч, обруч.
   Підготовча частина: Ходьба зі зміною темпу (30с), ходьба на носках (25с), ходьба із зовнішнього боку стопи (25с). Зверніть увагу на зовнішній вигляд, поставу та дихання дітей.
   Загальнорозвиваючі вправи:
   1. Нахили голови в сторони. В.п.: ноги разом, руки на поясі. 1 - нахил голови вправо, 2 - в.п., 3 - нахил голови вліво, 4 - в.п. Повторити 6 разів.
   2. Згинання рук до плечей. В.п.: ноги разом, руки розставлені в сторони, долоні сжаті в кулаки. 1 - зігнути руки до плечей, 2 - в.п. Повторити 6 разів.
   3. Нахили тулуба вперед. В.п.: ноги нарізно, руки на поясі. 1 - нахил тулуба вперед, 2 - в.п.
   4. Виставляння ноги вперед. В.п.: ноги разом, руки на поясі. 1 - виставити вперед на носок праву ногу, 2 - в.п., 3 - виставити вперед на носок ліву ногу, 4 - в.п.
   5. Стрибки на одному місці, що чергуються з ходьбою. В.п.: ноги разом, руки на поясі. 1 - 4 - стрибки, 5 - 8 - ходьба. Повторити 2 рази.
   Основна частина:  
   

   Рухлива гра разом з Інною Карауш "Їстівне, не їстівне".

   
   Заключна частина: Ходьба у повільному темпі з підніманням та опусканням рук через сторони (35с). Зверніть особливу увагу на дихання дітей та відзначте старанність та уважність дітей.

   Запрошую малят у подорож на морське дно.  Ліплення "Восьминіг".


   Запрошую на прогулянку. Але не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги. Будьте обережні! Не забудьте взяти на прогулянку воду та вдіти дітям капелюшок, бо дуже спекотно. 
   Спостереження за ластівкою.


   Ввечері пограйте з дітьми в дидактично - рухливу гру «Веселі чоловічки». Вона підійде для активних ігор з дітьми 3-5 років, що сприяє розвитку фізичних здібностей, реакції та пам'яті. Дошкільнятам необхідно повторити рух чи положення, зображене на картці.
Для малюків від 3 років можна показувати картку та запропонувати повторити те, що там показано. Покажіть приклад дитині та намагайтеся разом повторити за чоловічком.



   Це всі завдання на сьогодні. Маю надію, що Ви гарно і з користю провели час. Дякую батькам за співпрацю. 



Немає коментарів:

Дописати коментар