пʼятниця, 7 липня 2023 р.

 ІВАНА КУПАЛА


     Здоров`я та фізичний розвиток.
   Програмовий зміст: закріплювати вміння пролізати під дугою та ходити між щаблями драбинки; розвивати окомір, координацію рухів, вміння орієнтуватися у просторі, рівновагу під час ходьби між щаблями драбинки; виховувати інтерес до фізичних вправ.
   Інвентар: драбинка, дуга.
   Підготовча частина: Ходьба в середньому темпі (40с). Стежте за поставою та диханням дітей. Ходьба, високо піднімаючи ноги (30с). Біг, ходьба (25с).
   Загальнорозвиваючі вправи. Зверніть увагу на в.п. та чітке виконання рухів:
   1. Нахили голови в сторони. В.п.: ноги разом, руки на поясі. 1 - нахил голови вправо, 2 - в.п., 3 - нахил голови вліво, 4 - в.п. Повторити 6 разів.
   2. Згинання рук до плечей. В.п.: ноги разом, руки розставлені в сторони, долоні сжаті в кулаки. 1 - зігнути руки до плечей, 2 - в.п. Повторити 6 разів.
   3. Нахили тулуба вперед. В.п.: ноги нарізно, руки на поясі. 1 - нахил тулуба вперед, 2 - в.п.
   4. Виставляння ноги вперед. В.п.: ноги разом, руки на поясі. 1 - виставити вперед на носок праву ногу, 2 - в.п., 3 - виставити вперед на носок ліву ногу, 4 - в.п.
   5. Стрибки на одному місці, що чергуються з ходьбою. В.п.: ноги разом, руки на поясі. 1 - 4 - стрибки, 5 - 8 - ходьба. Повторити 2 рази.
   Основна частина:

   Рухлива гра "Зроби як я".


   Заключна частина: Ходьба у повільному темпі з рухами рук (35с). Зверніть особливу увагу на дихання дітей. відзначте старанність та уважність дітей.

   Запрошую вас на прогулянку, але не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги. Обов`язково надіньте дитині капелюшок та візьміть з собою воду, бо дуже спекотно.
   Спостереження за сонечком семикрапковим.
   Мета: поглибити знання дітей про сонечко семикрапкове; розвивати спостережливість, зв’язне мовлення; виховувати бережливе ставлення до комах як частинки живої природи.


   Це всі завдання на сьогодні. Вдалих Вам вихідних. І пам`ятатйте...








 


Немає коментарів:

Дописати коментар