четвер, 6 липня 2023 р.

 ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЦІЛУНКУ

   Якщо сьогодні Твій братик чи сестричка, мама чи тата або ж хтось із Твоїх друзів раптово торкнеться Твоєї щоки ніжним поцілунком, не дивуйся!
   Адже цього дня у всьому світі відзначають Всесвітній день поцілунків. Як на мене, це дуже гарне свято. Воно нагадує кожному, що зовсім поруч є дорогі нам люди, і непогано було б зробити щось приємне для них.
   Зародилося це свято у Великобританії, а більше, ніж 20 років тому, воно було затверджене Організацією Об'єднаних Націй. Відтоді щороку 6 липня по всьому світі встановлюють «поцілункові рекорди», вітають близьких людей, друзів, знайомих.


   Сьогодні введемо в словник дітей слова, що означають якості і властивості предметів та іграшок; закріпимо рід і число іменників; будемо вчити дітей співвідносити іменники з займенниками;  описувати знайомі іграшки, складати описові розповіді за зразком вихователя з 2 - 3 речень; розвивати кмітливість; спостережливість; виховувати бережливе ставлення до іграшок.
 

  На прогулянку пора збиратись, але не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги. Не забудьте взяти на прогулянку капелюшок, воду та парасольку!


     Ввечері пограйте з дітьми в дидактичну гру "Зроби за зразком"
   Це всі завдання на сьогодні. До зустрічі!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар